Легендарният вратар на ЦСКА - Георги Велинов, сподели пред Мач Телеграф

...
Легендарният вратар на ЦСКА - Георги Велинов, сподели пред Мач Телеграф
Коментари Харесай

Георги Велинов: Нека Ел Маестро си свърши работата в ЦСКА

Легендарният вратар на ЦСКА - Георги Велинов, показа пред " Мач Телеграф " мнението  си за успеха на " алените " над Ботев (Пловдив) с 4:0. Той разкри и по какъв начин вижда играта на нападателя Фернандо Каранга, както и работата на старши треньора Нестор Ел Маестро.

" За мен успеха беше изцяло заслужена. Мисля, че стана един прекрасен мач. Много хора са на друго мнение, само че аз не съм склонен. ЦСКА изигра супер дуел. Ботев Пд също се показа добре, само че ние успяхме да си осъществяваме ситуациите и да спечелим безапелационно. Това беше разликата сред двата отбора. Нещата в отбора ни започнаха да ми харесват. Използват се по добър метод статичните положения и се вкарват попадения от такива обстановки. Да се надяваме, че ще продължат във възходяща линия.

Фернандо Каранга вкара два гола и се показа доста мощно. Освен това в същия ден му се роди дете. Той не се е трансформирал с нищо. Играе както през първия му престой в тима. Все едно през вчерашния ден напусна ЦСКА и през днешния ден се върна. При него не виждам смяна. Той е доста първокласен нападател и ще помогне на тима. Паузата, която пристигна в този момент, не мисля, че ще е от изгода на тима. Тъкмо влязоха в релси, само че това е ситуацията. Така са споделили от БФС и по този начин ще бъде (б.р. - паузата в шампионата няма нищо общо с футболната ни централа, а е поради националните отбори). Каквото е за едните, такова е и за другите. След паузата идват много решаващи срещи. Слаби противници няма и на ЦСКА им би трябвало единствено и само победа, с цел да може да реализираме това, за което мечтаем от много време. Дано през този сезон го реализираме.

Нестор Ел Маестро е човек, който обича доста футбола и знае доста. Нека да си прави работата. Има хора, които да споделят дали той е точният човек за тима, или - не. За момента вървят добре нещата. Ако ЦСКА победи Левски, всичко ще е наред и нещата ще продължат по проект ", сподели той.
 Георги Велинов се пошегува със Стоичков във връзка със стадиона
Георги Велинов се пошегува със Стоичков във връзка със стадиона

Легендарният вратар преди последния мач на " Българска войска "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР